f t m
  • Kleurrijke culturen op 11 juli 2019!

  • Uitbundige dushi's op 11 juli 2019!

  • African percussion op 11 juli 2019!

  • Scholen en sportclubs op 11 juli 2019!

  • Swingende showbands op 11 juli 2019!

  • Parade-partners!

  • Brass- en steelbands op 11 juli 2019!

  • Traditionele tooi op 11 juli 2019!

Copyright © 2019 Home - Hostgator Reviews - Ultro Design - Amsterdam

De 2019 parade-route door Zuidoost.

De route in het kort: Hoekenrodeplein (bij NS station), Bijlmer Parktheater, Wijkcentrum Kormelink, Kleiburg (Kraaiennest), CEC (Ganzenhoef, tevens alternatief startpunt voor senioren), Stadsloket (Anton de Komplein), Hoekenrodeplein.

Klik op de kaart voor vergroting.

De route meer in detail: Start op Hoekenrodeplein (oost van NS-station Amsterdam Bijlmer Arena), langs Hoogoord, Bijlmer Parktheater, door Switi Wonen en Kortvoortbuurt, onderdoor Groesbeekdreef, Kikkenstein, Kruitberg, Kleiburg, langs Koningshoef en Grunder, dienweg Bijlmerdreef, om (roze route) of langs het CEC-gebouw (tevens alternatief startpunt senioren), na rotonde dienweg Ganzenpoort en dienweg Bijlmerdreef, na viaduct Gooiseweg naar Florijn, oversteek Bijlmerdreef, Anton de Komplein, door Amsterdamse Poort, eindpunt Hoekenrodeplein. Totaal 6,2 km. Korte route 2,4 km.

Op het Hoekenrodeplein en bij 4 Parade Hotspots (lichtblauwe stip) wordt water en fruit verstrekt en zijn er toiletten, voorzieningen en afvalbakken. Ehbo is er op het Hoekenrodeplein, bij Bijlmer Parktheater en bij het CEC. En er loopt een ehbo-team mee met de parade. Op de route zijn plenty vaste putcontainers voor restafval. Lege flesjes gaan in afvalzakken bij begeleiders of in putcontainers voor plastic op de route. De SouthEast Parade is een milieubewuste parade!

Kom met openbaar vervoer naar het Parade Party Plein bij NS-station Amsterdam Bijlmer Arena (metro 50, 54), of kom naar Ganzenhoef en Kraaiennest (metro 53). De Bijlmer buslijnen (41, 47, 49, 66) worden op 11 juli niet door de parade verstoord. Ov-details geeft de gratis GVB app op je smartphone.

Er zijn volop parkeerplaatsen in Bijlmer west; gratis in Bijlmer Oost.

 

Overal op de parade-route fraaie foto- en video-scenery.

Route en locatie Parade Hotspots onder voorbehoud.

 

.