f t m
nlenfrdehiidptes
Copyright © 2020 Home - Developed by - Surispot
previous arrow
next arrow
Slider

Sponsors & Partners

De SouthEast Parade on-line challenge

Ook de vrolijkste parade van Amsterdam, in Zuidoost, laat zich niet uit het veld slaan door het virus! De Trots van onze stad zit in ons DNA, en die inspiratie willen wij dan ook meegeven door te laten zien dat je ook onder nieuwe feiten en omstandigheden, een onwrikbare trots van Zuidoost kunt uitstralen. Met inachtneming van onze gemeentelijke regels, want immers, we zijn 1 stad, 1 team, 1 taak! 

De Southeast Parade laat de kanjers die zich al hadden opgegeven en vol verwachting wachten op een parade, niet in de steek. Daarom komen we dit jaar met de aangepaste digitale versie van de Southeast Parade. Wij blijven aandacht geven aan het etaleren van de trots en diversiteit van Amsterdam Zuidoost. Met de gedachte samen sterk, zo trots en divers zullen wij voor het eerst een digitale Southeast Parade Challenge in Zuidoost organiseren. De uitreiking in het CEC is op woensdag 30 september van 18:00-21:00 uur live te volgen via Salto en omvat een programmering die de trots van zuidoost etaleert. Het is dus een digitale variant, ter voorkoming van grote groepen op straat, en een fysieke variant om de inspiratie te delen en met als nieuwe dimensie de kanjers van Zuidoost; ook zij die zich bijvoorbeeld hebben ingezet om de Corona-crisis door te komen, kunnen via dit podium in het zonnetje worden gezet. 

Opnamedagen in augustus

In de eerste week van augustus worden de paradisten ingepland voor de opnamedagen. In de tweede en derde week van augustus zullen de paradisten via een digitale weg de gelegenheid krijgen om hun talent en trots voor zuidoost digitaal te laten vastleggen.

Stemronde publiekslieveling

Twee weken voorafgaand aan de uitreiking krijgt het publiek de mogelijkheid om te stemmen op de trots van Zuidoost. De filmpjes van alle deelnemende groepen worden on-line geplaatst en voorzien van een stemmodule.

Aanmelden on-line challenge

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'meedoen on-line challenge'. Let op de deadline voor het meedoen aan de on-line challenge is maandag 17 augustus 16:00 uur.

 

 

Podiumprogramma woensdag 30 september 2020

 
Binnenkort online!
nlenfrdehiidptes
.