f t m
Copyright © 2020 Home - Hostgator Reviews - Ultro Design - Amsterdam

Parade-foto's en -video's

De SouthEast Parade 2019 was via SALTO-tv 6 uren live te volgen op tv en internet. AT5 toont daarvan een compilatie van 20 minuten met leuke interviews en fraaie luchtbeelden. Dank SALTO en AT5!

Klik op de foto om de video te starten.

SALTO toont ook een gaaf videoverslag van de aankomst, jurering en prijsuitreiking. Plus uren video vol kleur en trots. SouthEast pride!

Bangsa Jawa maakte een fraai videoverslag en Zuidoost TV ook dit jaar weer een professionele reportage. Compli!

Ronald Blonk (PGZO) schoot 99 foto's, Hans Mooren 57 foto's en Johan Janssen 90 foto's. Top!

Vergeet niet foto's en video's (of YouTube-links) te sturen. Zie CONTACT. Er komt ook voor de 2019-editie weer een fotowedstrijd.

 

Winnende foto's 2018-parade

Drie fraaie foto's kregen tijdens de kickoff op 8 juli 2019 een prijs. Gemaakt in 2018 door Johan Janssen, Gladys Carrasco en Ronald Blonk. Bekijk de foto's en lees het juryrapport.

De winnende foto gemaakt door Johan Janssen

 

ZO feestelijk! Al in 2018.

Diversiteit en trots straalt af van de foto's en video's van de 2018-parade op Facebook/SouthEast Parade.

 

 

Parade in beeld

Foto's en video's welkom! Voor publicatie, verslaglegging en eventueel voor de Southeast Parade in de komende jaren zijn foto's en video's van de parade zeer welkom. Liefst met de Bijlmer herkenbaar op de achtergrond. Inzenden (foto's, video's of links) naar SouthEast Parade. Naamsvermelding vanzelfsprekend. Werk op facebook met albums per serie. Mailt u maar!

 

Slideshow

De foto's van de SouthEast Parade 2018 in de slideshow zijn gemaakt door Johan Janssen, Ronald Blonk en Melita Labort. Dank!

.