f t m
Copyright © 2019 Home - Hostgator Reviews - Ultro Design - Amsterdam

ZO divers - ZO trots - al 50 jaar!

Prachtparade 2018 -

In 2018 werd het 50-jarige bestaan van de Bijlmer gevierd met tientallen prachtige evenementen waaronder de grandioze SouthEast Parade.

In 2019, bij het 51-jarig bestaan, zal wederom de diversiteit, het mooie en de trots van heel Amsterdam Zuidoost op donderdag 11 juli met de kleurrijke SouthEast Parade worden onderstreept. ZO gebeurd toch?


 

ZO gezellig!

De SouthEast Parade vindt plaats op een zomerse donderdagavond. Start- en eindpunt is het Hoekenrodeplein (bij NS-station Bijlmer Arena). De tocht gaat door de Amsterdamse Poort en langs Kraaiennest en Ganzenhoef. Parade pitches met services op de route. Tijdens de parade is er jurering en na de parade worden prijzen uitgereikt. Selfies met BZ'ers (bekende Zuidoosters) en prachtig uitgedoste paradisten zijn natuurlijk mogelijk. ZO gezellig!

 


 

ZO uniek!

De fijnproevers en de mensen die van een drankje houden, konden een culinair uitstapje maken naar een van de vele restaurants die de Bijlmer rijk is. Visueel, auditief en culinair genieten op een Bijlmers plekje in de avondzon; dat kon tijdens de voorbijtrekkende SouthEast Parade. ZO uniek!

 

ZO divers!

Allerlei organisaties en groepen die zich graag wilden presenteren deden mee aan de parade. Want trots is Zuidoost op de vele kleurrijke culturen, lifestyles, sportclubs, Arena, musici, dansers, podia, scholen, gehandicapten, LHBTQ+'ers, shops, festivals, culinaria, parken, bedrijven, shops, markten, architectuur, stedenbouw. En niet te vergeten de altijd meewerkende organisaties: sponsors, media, stadsdeel, politie, COC, bewonersorganisaties, PGZO. Sang! ZO divers!

 

.