f t m
nlenfrdehiidptes
Copyright © 2020 Home - Developed by - Surispot

Sponsors & Partners

Deelnamevoorwaarden

1
Alleen geregistreerde groepen worden toegelaten aan de parade. Er wordt toezicht gehouden op naleving hiervan. Na aanmelding wordt u een deelnemersformulier met deelnamevoorwaarden overhandigd/gestuurd. Daarna volgt bevestiging van registratie met nadere informatie en actuele instructies.
2
Iedere deelnemer dient zich te houden aan de voorschriften zoals opgenomen in dit reglement van voorwaarden.
3
Bij constatering van een overtreding wordt men onmiddellijk van deelname uitgesloten.
4
De organisatie is niet verantwoordelijk voor enige vorm van schade dan ook voortvloeiend uit deelname van een groep of de individuele leden daarvan. Deelname aan de parade is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid.
5
Voor de parade is alleen akoestische, dus niet versterkte, zang en muziek toegestaan. Uitzonderingen alleen in overleg en met toestemming van de organisatie.
6
Deelnemers dienen zich te gedragen als waardige ambassadeurs van de Bijlmermeer. Kwetsende, aanstootgevende gedragingen en uitingen zijn niet toegestaan. Bij geconstateerde overtredingen wordt de hele groep van verdere deelname uitgesloten. Dit naar oordeel van de organisatie.
7
Deelnemers dienen aanwijzingen van de organisatie of autoriteiten die aanwezig zijn ten behoeve van een goed verloop van de parade, strikt en terstond op te volgen. (stewards, handhavers, beveiligers, politie, brandweer, ambulancepersoneel)
9
Bij elke groep van 25 deelnemers dienen minimaal 2 begeleiders te voet aanwezig te zijn en de groep te begeleiden en bij elkaar te houden
10
Het nummer van deelname aan de parade zal worden verstrekt kort voor de datum van de parade. Dan wordt ook de officiƫle route bekendgemaakt en zal de laatste briefing plaatsvinden.
nlenfrdehiidptes
.