f t m
Copyright © 2019 Home - Hostgator Reviews - Ultro Design - Amsterdam

Organisatie

Enkele stadsdeelgenoten namen het initiatief in 2018 voor een parade door Amsterdam Zuidoost. Voor de SouthEast Parade vormen zij een kerngroep van professionele denkers en doeners.

 

MANAGEMENTTEAM

- Roy Ristie - Brasa Solutions, producer  
- Elsie Gumbs - coordinatie deelnemerswerving
- Jessica Dikmoet - eventmanager
- Melita Labort - secretariaat
-
Saskia Tilborg - secretariaat
- Henk van de Belt - Ultro Design, design en beheer website
- Edmund Bouman - coördinatie logistiek
- Ashwin Gabriel - logistiek en begeleiding
- John Cederburg - logistiek en begeleiding
- Han Nellen - coördinatie toezichthouders
- Court van Wettum - coördinatie veiligheid

Voor contact via email, telefoon en whatsapp zie CONTACT.

 

Zo door Zuidoost 2019

De route in het kort: Hoekenrodeplein (bij NS station), Bijlmer Parktheater, Wijkcentrum Kormelink, Kleiburg (Kraaiennest), CEC (Ganzenhoef, tevens alternatief startpunt voor senioren), Stadsloket (Anton de Komplein), Hoekenrodeplein.

Klik op de kaart voor vergroting.

De route meer in detail: Start op Hoekenrodeplein (oost van NS-station Amsterdam Bijlmer Arena), langs Hoogoord, Bijlmer Parktheater, door Switi Wonen en Kortvoortbuurt, onderdoor Groesbeekdreef, Kikkenstein, Kruitberg, Kleiburg, langs Koningshoef en Grunder, dienweg Bijlmerdreef, om (roze route) of langs het CEC-gebouw (tevens alternatief startpunt senioren), na rotonde dienweg Ganzenpoort en dienweg Bijlmerdreef, na viaduct Gooiseweg naar Florijn, oversteek Bijlmerdreef, Anton de Komplein, door Amsterdamse Poort, eindpunt Hoekenrodeplein. Totaal 6,2 km. Korte route 2,4 km.

Op het Hoekenrodeplein en bij 4 Parade Hotspots (lichtblauwe stip) wordt water en fruit verstrekt en zijn er toiletten, voorzieningen en afvalbakken. Ehbo is er op het Hoekenrodeplein, bij Bijlmer Parktheater en bij het CEC. En er loopt een ehbo-team mee met de parade. Op de route zijn plenty vaste putcontainers voor restafval. Lege flesjes gaan in afvalzakken bij begeleiders of in putcontainers voor plastic op de route. De SouthEast Parade is een milieubewuste parade!

Kom met openbaar vervoer naar het Parade Party Plein bij NS-station Amsterdam Bijlmer Arena (metro 50, 54), of kom naar Ganzenhoef en Kraaiennest (metro 53). De Bijlmer buslijnen (41, 47, 49, 66) worden op 11 juli niet door de parade verstoord. Ov-details geeft de gratis GVB app op je smartphone.

Er zijn volop parkeerplaatsen in Bijlmer west; gratis in Bijlmer Oost.

Deelnamevoorwaarden 2019

Vraag en Antwoord 2019

 

Overal op de parade-route fraaie foto- en video-scenery.

 

ZO ondernemend!

SouthEast Parade verzorgt alleen de parade en podiumoptredens met de daarbij behorende verkeersregelaars, EHBO-, veiligheids- en reinigingscrews. Organisaties, sportclubs, scholen en bedrijven dienen zelf voor tenues, banners, muziek, catering e.d. zorg te dragen.

Foodtruckers, kraamhouders en verkopers van gemberbier, smoothies, schaafijs, e.a. dienen zelf de nodige zaken te regelen. ZO ondernemend!

 

.