f t m
nlenfrdehiidptes
Copyright © 2020 Home - Developed by - Surispot
Slider

Sponsors & Partners

ZO divers! - ZO trots! - al 50 jaar!

Prachtparade 

In 2018 werd het 50-jarige bestaan van de Bijlmer gevierd met tientallen prachtige evenementen waaronder de grandioze SouthEast Parade.

In 2019, bij het 51-jarig bestaan, zal wederom de diversiteit, het mooie en de trots van Amsterdam Zuidoost op donderdag 11 juli met de kleurrijke SouthEast Parade worden onderstreept. ZO prachtig toch?


 

ZO gezellig!

De SouthEast Parade vindt plaats op een zomerse donderdagavond. Start- en eindpunt is het Hoekenrodeplein (bij NS-station Bijlmer Arena). De tocht gaat door de Amsterdamse Poort en langs Kraaiennest en Ganzenhoef. Parade pitches met services op de route. Tijdens de parade is er jurering en na de parade worden prijzen uitgereikt. Selfies met BZ'ers (bekende Zuidoosters) en prachtig uitgedoste paradisten zijn zomaar mogelijk. ZO gezellig!

Maar voor het zo ver is lopen we op 29 juni de route nog een keer met deelnemers. Even warmlopen en vast in de sfeer komen. En op 8 juli op de kickoff-partij voor deelnemers, sponsors, media, genodigden en geinteresseerden, zal een jury bestaande uit: Les Adu, Carin Bazuin, Souham Najjar, Abibatu Kanu, Danielle Kuijten en Andre Reeder de 3 mooiste foto's van 2018 kiezen en de winnaars bekendmaken.

 

 


 

ZO uniek! - ZO divers!

Allerlei organisaties en groepen die zich graag wilden presenteren deden mee aan de parade. Want trots is Zuidoost op de vele kleurrijke culturen, lifestyles, sportclubs, musici, dansers, podia, scholen, gehandicapten, LHBTQ+'ers, shops, festivals, culinaria, parken, bedrijven, markten, de Arena, architectuur, stedenbouw. En niet te vergeten de altijd meewerkende organisaties: partners, sponsors, media, stadsdeel, politie, brandweer, COC, bewonersorganisaties, PGZO. Sang! ZO divers! ZO samenwerkend!

 

nlenfrdehiidptes
.