f t m
Copyright © 2020 Home - Hostgator Reviews - Ultro Design - Amsterdam

De parade-route 2020 door Zuidoost

De route op 9 juli 2020

In het kort: Hoekenrodeplein (bij NS station), Bijlmer Parktheater, Wijkcentrum Kormelink, Kleiburg (Kraaiennest), CEC (Ganzenhoef, tevens alternatief startpunt voor mensen die een korte route willen lopen), Bijlmerdreef, Florijn, Podium Kwakoe, A'damse Poort, Hoekenrodeplein.

Klik op de kaart voor vergroting.

De route meer in detail: Start op Hoekenrodeplein (oost van NS-station Amsterdam Bijlmer Arena), door A'damse Poort, langs Hoogoord, Bijlmer Parktheater, door Switi Wonen en Kortvoortbuurt, onderdoor bij Groesbeekdreef, Kikkenstein, Kruitberg, Kleiburg, langs Koningshoef en Grunder, dienweg Bijlmerdreef, langs het CEC-gebouw (tevens alternatief startpunt senioren), na rotonde dienweg Ganzenpoort en dienweg Bijlmerdreef, na viaduct Gooiseweg naar Florijn, Frissenstein, bij Podium Kwakoe linksaf, door de A'damse Poort naar eindpunt Hoekenrodeplein. Totaal 6,2 km. Korte route 2,4 km.

Op het Hoekenrodeplein en bij 4 service-punten (lichtblauwe stip op kaart) herkenbaar aan een kleurig spandoek wordt water en fruit verstrekt en zijn er toiletten, voorzieningen en afvalbakken. Ehbo is er op het Hoekenrodeplein, bij Bijlmer Parktheater en bij het CEC. En er loopt een ehbo-team mee met de parade. Op de route zijn plenty vaste putcontainers voor restafval. Lege flesjes gaan in afvalzakken bij begeleiders of in putcontainers voor plastic op de route. De SouthEast Parade is niet alleen een milieubewuste parade! Maar wil ook een parade zijn met een gezonde uitstraling!

Kom met openbaar vervoer naar het Parade Party Plein bij NS-station Amsterdam Bijlmer Arena (metro 50, 54), of kom naar Ganzenhoef en Kraaiennest (metro 53). De Bijlmer buslijnen (41, 47, 49, 66) worden op 9 juli niet door de parade verstoord. Ov-details geeft de gratis GVB app op je smartphone.

Er zijn volop parkeerplaatsen in Bijlmer west; gratis in Bijlmer Oost.

 

Overal op de parade-route fraaie foto- en video-scenery.

 

Route en Parade Servicepunten onder voorbehoud.

 

Klik voor een fraaie drone-simulatie van de oude 2019 parade-route.

 

 

.