f t m
Copyright © 2019 Home - Hostgator Reviews - Ultro Design - Amsterdam

De parade-route 2019 door Zuidoost

Klik op de foto voor een fraaie drone-simulatie van de parade-route.

 

De route

In het kort: Hoekenrodeplein (bij NS station), Bijlmer Parktheater, Wijkcentrum Kormelink, Kleiburg (Kraaiennest), CEC (Ganzenhoef, tevens alternatief startpunt voor mensen die een korte route willen lopen), Stadsloket (Anton de Komplein), Hoekenrodeplein.

Klik op de kaart voor vergroting.

De route meer in detail: Start op Hoekenrodeplein (oost van NS-station Amsterdam Bijlmer Arena), ivm opbreking fietspad wellicht eerst ook door zuidelijke straat A'damse Poort, langs Hoogoord, Bijlmer Parktheater, door Switi Wonen en Kortvoortbuurt, Wijkcentrum Kormelink, Groesbeekdreef onderdoor, Kikkenstein, Kruitberg, Kleiburg, langs Koningshoef en Grunder, dienweg Bijlmerdreef, langs het CEC-gebouw (tevens alternatief startpunt korte route), na rotonde dienweg Ganzenpoort en dienweg Bijlmerdreef, na viaduct Gooiseweg rechtsaf naar Florijn, oversteek Bijlmerdreef, Anton de Komplein, door A'damse Poort, eindpunt Hoekenrodeplein. Totaal 6,2 km. Korte route 2,4 km.

Op het Hoekenrodeplein en bij 4 service-punten (lichtblauwe stip op kaart) herkenbaar aan een kleurig spandoek wordt water en fruit verstrekt en zijn er toiletten, voorzieningen en afvalbakken. Ehbo is er op het Hoekenrodeplein, bij Bijlmer Parktheater en bij het CEC. En er loopt een ehbo-team mee met de parade. Op de route zijn plenty vaste putcontainers voor restafval. Lege flesjes gaan in afvalzakken bij begeleiders of in putcontainers voor plastic op de route. De SouthEast Parade is niet alleen een milieubewuste parade! Maar wil ook een parade zijn met een gezonde uitstraling!

Kom met openbaar vervoer naar het Parade Party Plein bij NS-station Amsterdam Bijlmer Arena (metro 50, 54), of kom naar Ganzenhoef en Kraaiennest (metro 53). De Bijlmer buslijnen (41, 47, 49, 66) worden op 11 juli niet door de parade verstoord. Ov-details geeft de gratis GVB app op je smartphone.

Er zijn volop parkeerplaatsen in Bijlmer west; gratis in Bijlmer Oost.

 

Overal op de parade-route fraaie foto- en video-scenery.

 

Route en locatie Parade Hotspots onder voorbehoud.

 

.