We zijn bezig de website ready te maken voor editie 6 in 2023.

Wil je je alvast aanmelden voor editie 6?
Vul dan het onderstaande formulier in

Voorwaarden van deelname

1. Alleen geregistreerde groepen/ individuele lopers worden toegelaten voor deelname. Dit in verband met de veiligheidsvoorschriften van de gemeente. Er wordt toezicht gehouden op naleving hiervan. Na aanmelding wordt u een deelnemersformulier met deelnamevoorwaarden overhandigd/gestuurd. Daarna volgt bevestiging van registratie met nadere informatie en actuele instructies.

2. Iedere deelnemer dient zich te houden aan de voorschriften zoals opgenomen in dit reglement van voorwaarden.

3. Bij constatering van een overtreding wordt men onmiddellijk van deelname uitgesloten.

4. De organisatie is niet verantwoordelijk voor enige vorm van schade dan ook voortvloeiend uit deelname van een groep of de individuele leden daarvan. Deelname aan de parade is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid.

5. Voor de parade is alleen akoestische, dus niet versterkte, zang en muziek toegestaan. Uitzonderingen alleen in overleg en met toestemming van de organisatie.

6. Deelnemers dienen zich te gedragen als waardige ambassadeurs van de stad Amsterdam. Kwetsende, aanstootgevende gedragingen en uitingen zijn niet toegestaan. Bij geconstateerde overtredingen wordt de hele groep van verdere deelname uitgesloten. Dit naar oordeel van de organisatie.

7. Deelnemers dienen aanwijzingen van de organisatie of autoriteiten die aanwezig zijn ten behoeve van een goed verloop van de parade, strikt en terstond op te volgen. (stewards, handhavers, beveiligers, politie, brandweer, ambulancepersoneel).

8. Reclame-uitingen zijn alleen toegestaan voor geregistreerde deelnemers na schriftelijke toestemming van de organisatie.

9. Bij elke groep van 25 deelnemers dienen minimaal 2 begeleiders te voet aanwezig te zijn en de groep te begeleiden en bij elkaar te houden.

10. Het nummer van deelname aan de parade zal ca. 2 weken voor de parade worden doorgegeven. U kunt het nummer op een leuk versierd bordje met u meedragen, de jury zal dit ook beoordelen. Twee weken voor de parade wordt ook de definitieve officiƫle route bekendgemaakt en zal de laatste briefing en proefloop plaatsvinden.

11. Gedurende de parade kijkt een jury mee naar de meelopende groepen. De jury zal op het eindpunt van de parade bekendmaken wie de groepen zijn die het meest zijn opgevallen en zich de winnaars van 2022 mogen noemen. De winnaars wint tevens een bescheiden geldbedrag en krijgt ook een beker/award mee naar huis.